Coaching 

Missie: kinderen en jongeren in hun kracht door talent

Het is mijn missie om voorbij het gedrag van kinderen te kijken en hun authentieke zelf te ontmoeten. Hoe weet je nu wie je echt bent? Samen gaan we op zoek naar de kracht en het talent van het kind, om van daaruit verder te onderzoeken hoe hij of zij dat verder kan ontwikkelen. juist dan kun je ook met je valkuilen leren omgaan en deze krachtig leren inzetten.


Want hoe mooi is het als het kind of de jongere zelf mag ontdekken waar zijn talent ligt?

Iedereen mag zijn wie hij is, en het mooiste wat je kunt zijn is jezelf!

Kindercoaching

Voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar

Jongeren coaching

Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar

Werkwijze

Geen enkel coachingstraject is bij mij hetzelfde. Waarom? Omdat elk kind en elke jongere uniek is en bovendien elke ouder uit een ander nest komt en vanuit die achtergrond haar of zijn kind weer opvoedt. Gelukkig bestaat er voor niemand een handleiding, dat maakt ons juist bijzonder en mooi. Voor mij is het dan ook de kunst om de kunst in het kind te laten.


Tijdens mijn werk ga ik op zoek naar wat iemand wél kan, in plaats van te focussen op wat er misgaat. Door de kwaliteiten van het kind of jongere en de ouders te benadrukken, komen jullie weer in je kracht te staan. Individueel en als gezin. Je kind krijgt inzicht in gedrag, gedachten en gevoelens en zal daardoor een positieve ontwikkeling doormaken. Ieder bestuurt zijn eigen koets, de paarden volgen de weg die gewezen wordt en de bagage neem je mee. Samen kijken en vooral luisteren naar jouw koets is een mooi en bovenal waardevol proces.


Weer laten zien en vooral laten voelen welke kwaliteiten jouw kind in zich heeft.