Jongeren coaching

Waarom een jongerencoach inschakelen?

Vanaf 12 jaar verandert er veel in het leven van kinderen. De puberteit breekt aan en zaken als presteren op school, uiterlijke verzorging en social media worden belangrijker.  

Door al deze veranderingen kan het lastig zijn om jezelf te blijven, te blijven voelen wie je nu echt bent. Hoe weet je wat je wilt? Wie je bent? En vooral waar jij zelf echt in wil ontwikkelen. Hoe blijf je verbonden met jezelf? 


Elke jongere is uniek en mag zich ontwikkelen vanuit zijn eigen kracht en mogelijkheden.  Hoe geweldig zou het zijn als wij jullie kind samen nog beter zien, begrijpen, snappen en daardoor mogen volgen, zodat hij of zij in zijn of haar eigen tempo kan groeien?! Daar help ik jullie graag bij.

Hoe ziet het traject eruit?

Waar gaan jongeren mee aan de slag zodra ze een coaching traject starten?


Het project van hun leven.


Samen gaan we aan de slag om écht inzicht te krijgen in wie de jongere is en wat hij of zij doet, kan en wil. We staan niet alleen stil bij de jongere als individu, maar ook de rol van hem of haar in het gezin en de relatie met de ouders. De jongere krijgt de regie tijdens het traject: hij of zij vertelt - met mijn begeleiding - de stip op de horizon. 

Dit doen we aan de hand van de logische niveaus van Bateson en Dilts, die in de afbeelding hiernaast te zien zijn. We staan stil bij de omgeving, het gedrag, de vaardigheden, waarden, identiteit en de missie van de jongere. 


Praktische informatie:


 • We beginnen met een korte gratis (telefonische) kennismaking. Onze samenwerking moet goed voelen en gebaseerd zijn op vertrouwen. Daarom neem ik graag even de tijd om jullie te leren kennen voordat we samen het coachingstraject starten.

 • Als de klik er is, plannen we een eerste afspraak van 60-90 minuten. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de huidige situatie, de uitdagingen waar jullie mee worstelen en bepalen we de stip op de horizon waar we samen naartoe gaan werken. 
  • Vervolgens plannen we de vervolgafspraken van 60 minuten. Gaandeweg evalueren we of er meer of minder sessies nodig zijn, afhankelijk van jullie behoefte.


  Tarieven:

  • Kennismaking (telefonisch) gratis
  • Intakegesprek/ eerste kennismaking 60-90 minuten: € 70,-  incl. BTW
  • Coachingssessie: € 65,-  incl. BTW